Västrallyt

Allt som inte har med spelet att göra
Andreas Karlsson
Posts: 2896
Joined: 2007 Sep 13 8:44 pm

Post by Andreas Karlsson »

ok.. skippar nog Kabelvägen i år då.. roligare att kolla folkracebanan 2 gånger tror jag. betyder mer tid att tjöta med folk på servicen också ;)
User avatar
Jim Hjerpe
Posts: 681
Joined: 2007 May 10 1:44 pm

Post by Jim Hjerpe »

mer action i skogen än på folkracebanan =) men ska du ut å kika i skogen på lördagen kan det ju vara ett bra alternativ =)
// Jim Hjerpe
User avatar
Marcus Strand
Posts: 573
Joined: 2007 Jan 01 2:33 pm

Post by Marcus Strand »

Den sträckan som inte är Kabelvägen är Bäreberg som vi kallar den här, vet inte vad den kommer heta dock... Fin sträcka det dock!
User avatar
Jim Hjerpe
Posts: 681
Joined: 2007 May 10 1:44 pm

Post by Jim Hjerpe »

liten co-driver rapport från västrallyt:

Fredag, öppnade rätt lugnt på dom inledande sträckorna, men avslutade med en 3´e plats på SS4.. Låg 8a efter dag 1, 17 sekunder efter förstaplatsen.

På lördagen tänkte vi öka lite, men målsättning var att ta sig imål.
Började med en 4e plats på SS5, och en 3e plats på SS6. Efter det låg vi 6a i klassen med bara 2 sekunder upp till 4e platsen och ytterligare ett par upp till pallen.

Men på SS7 blev det en rull i en H2- och många tappade minuter, men vi tog oss till slut vidare till servicen. Väl där så märkte vi att hjullagret vänster fram hade börjat äta sig ut genom spindeln, så det var bara att bryta. Det hade dock ingenting med rullningen att göra, menmen. Tråkigt iaf.

Trotts lite ömmande nacke idag så är jag grymt åksugen, och vi båda ser mycket fram emot KMK-Trofén, som är nästa SM-deltävling. Förhoppningsvis kommer vi att åka nåt innan det också.
// Jim Hjerpe
Post Reply